De Grote Kerk van Apeldoorn

Het gebouw Grote Kerk is bij uitstek geschikt voor het organiseren van hoogwaardige culturele en commerciële evenementen. Het kerkgebouw is een bijzondere ruimte, zodra je binnen bent en je in de greep bent gekomen van het sfeervolle gebouw laat het je vervolgens niet meer los. Opvallende kenmerken zijn het adembenemende interieur, de koninklijke allure, de unieke akoestiek en voldoende zitgelegenheid voor 1400 gasten. Naast de Kerk bevindt zich gebouw Irene.

De ruimtes in de Grote Kerk en gebouw Irene zijn voor diverse doeleinden geschikt. Op vervolgpagina's wordt daarvan een foto-impressie en aanvullende informatie gegeven:

Zaal Omschrijving Voorbeelden gebruiksmogelijkheden
Kerkgebouw  1200 zitplaatsen; houten banken, ongenummerd (vrije zitplaatsen)

concerten, evenementen; shows; exposities; charity bijeenkomsten; huwelijken; rouwbijeenkomsten

Grote zaal gebouw Irene  180 zitplaatsen; comfortabele losse stoelen; verschillende opstellingen mogelijk uitvoeringen; koorrepetities; huwelijken; lezingen; vergaderingen; kleinschalige concerten
Kleine zaal gebouw Irene  60 zitplaatsen; comfortabele losse stoelen; deze zaal kan met schuifwanden (her)ingedeeld worden uitvoeringen; koorrepetities; lezingen; cursussen; vergaderingen
Vergaderrruimte boven in gebouw Irene  12 zitplaatsen vergaderingen; muzieklessen
Pleinhuis  30 zitplaatsen, diverse zitjes informele meetings; cursussen; verjaardagsfeest

De unieke intrinsieke kenmerken van het kerkgebouw, de centrale ligging op de Veluwe, de perfecte bereikbaarheid, de aanwezigheid van goede parkeerfaciliteiten en de beschikbaarheid van professionele begeleiding zorgen ervoor dat de Grote Kerk Apeldoorn met recht een (ver)huurlocatie van allure en van stand genoemd mag worden.